Όροι Χρήσης

O ιστότοπος beauty-full.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (ή ιστότοπος) πώλησης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου το οποίο λειτουργεί στην Νέα Ιωνία, οδός Αθηνάς 20 και Δέρκων, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2102770002.

Οι κάτωθι προϋποθέσεις και όροι θα εφαρμόζονται για την χρήση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Η είσοδός σας στην ιστοσελίδα μας (www.beauty-full.gr), συνεπάγεται αυτόματη αποδοχή των παρακάτω αναφερόμενων Όρων & Προϋποθέσεων, είτε αυτή γίνεται για λόγους απλής περιήγησης, είτε για εγγραφή στο newsletter μας είτε πρόκειται για αγορά. Κάθε επισκέπτης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα θεωρείται ότι συναινεί με τους όρους και τους αποδέχεται όπως εδώ διατυπώνονται.

Τρόποι πληρωμής

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Τραπεζική Κατάθεση

VIVA WALLET
IBAN: GR1870100000000218728707662
Δικαιούχος: ΤΕΟ TECHNICAL CENTER I.K.E.
Αιτιολογία Κατάθεσης: Συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος αναγράφεται στο email που λάβατε, μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.
Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email, στο info@beauty-full.gr, προκειμένου να καταχωρηθεί η πληρωμή σας.
Σημείωση: Tα έξοδα επιβάρυνσης, μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.
Σε περίπτωση που αδυνατείτε να μας στείλετε email, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, στο 210 2770002.
Αρ.ΓΕΜΗ: 172364703000