Ερωτήσεις που πάντα υπάρχουν και αφορούν το σωστό Μακιγιάζ


     
      Ερωτήσεις που πάντα υπάρχουν και αφορούν το σωστό Μακιγιάζ

Q: Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης προσώπου;

Ενδεικτικά μία ρουτίνα ομορφιάς σε ένα πρόσωπο χωρίς δερματικά προβλήματα αποτελείται από ένα καλό καθαριστικό, SERUM, ενυδατική κρέμα, αντιηλιακή κρέμα και κρέμα ματιών. Τα παραπάνω μπορούν να εφαρμοστούν  με ακριβώς αυτή την ακολουθία.

Q: Πώς φεύγουν οι μαύροι κύκλοι;

Μία κρέμα ματιών με βιταμίνη C και Κ, σίγουρα θα βοηθήσει αλλά μακροπρόθεσμα, σε 4-5 μήνες. Αν θέλετε κάτι πιο άμεσο, ένα καλυπτικό concealer και ένα eye primer ώστε να καμουφλάρετε τους έντονους κύκλους που συνήθως οφείλονται στην αγγειοδιαστολή κάτω από τα μάτια.

Q: Πώς να δώσω σχήμα στα φρύδια μου;

Μπορεί τα πυκνά φρύδια να είναι στη μόδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήνετε απεριποίητα. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα τα βοηθήσουν να είναι καλοσχηματισμένα. Καλό είναι να τα αναλάβει κάποιος ειδικός τεχνίτης ώστε να αποφευχθούν  τυχόν λάθη. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα ένα SERUM ΦΡΥΔΙΩΝ με βιταμίνες ώστε να μένουν περιποιημένα και πυκνά.

Q: Πώς καθαρίζονται τα πινέλα;

Τα πινέλα του μακιγιάζ αντέχουν για πολλά χρόνια, αρκεί βέβαια να τα προσέχετε και να τα καθαρίζετε συχνά. Οι τρίχες τους μαζεύουν μικρόβια και ρύπους κι όλα αυτά αγγίζουν το δέρμα σας. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να τα διατηρείτε καθαρά. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τα πινέλα στο εμπόριο, εναλλακτικά ένα καλό σαμπουάν είναι καλή λύση.

Q: Πώς γίνεται το contouring;

Το μυστικό κρύβεται στη σωστή απόχρωση. Επιλέξτε ένα Bronzing Powder ή ένα Σκούρο Stick Foundation 2-3 τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας και χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα κάθε φορά κατά μήκος των ζυγωματικών. Εφάρμοστε με ένα φαρδύ πινέλο για πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα..

Q: Πώς θα κρατήσει το foundation περισσότερο;

Εκτός από τη σωστή ενυδάτωση το μυστικό είναι το κατάλληλο PRIMER που θα διατηρήσει το μακιγιάζ όλη την ημέρα. Καλό είναι, επιπλέον, να έχετε μαζί σας ένα ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ώστε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας.

Q: Πως να φωτίσω την περιοχή γύρω από τα χείλη σε ένα κόκκινο κραγιόν;

Με το Concealer σας ! Τοποθετήστε Concealer στην περιοχή γύρω από τα χείλη σας με ένα λεπτό πινέλο για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Q: Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μολύβι ματιών στα χείλη και ανάποδα;

Ναι, γιατί τα μολύβια χειλιών και ματιών μας έχουν τα ίδια συστατικά και είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένα.