Άτοκες Δόσεις – Δίδακτρα από 60€ το μήνα

GR / EN

Πιστοποιημένο κέντρο ACTA

"ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1" - "ΜΑΘΗΣΗ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ" (ΚΩΔΙΚΟΣ Ε.Ε.Σ.: 6038)
ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.(ΦΕΚ 3262/6/6-12-2012)
ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΟΠΠΕΠ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
"ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1" - "ΜΑΘΗΣΗ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ" (ΚΩΔΙΚΟΣ Ε.Ε.Σ.: 6038)
ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.(ΦΕΚ 3262/6/6-12-2012)
ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΟΠΠΕΠ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
body treatment

Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Σώματος και Αποτρίχωσης

Η γυναίκα έχει μόνο μια δυνατότητα να είναι όμορφη, ενώ έχει χίλιες δυνατότητες να είναι ελκυστική.
Montesquieu, (Γάλλος στοχαστής), 1689-1755

Αισθητική είναι ο κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται με τον ορισμό του ωραίου. O όρος «αισθητική» παράγεται από την «αίσθηση», την εμπειρία δηλαδή που προσλαμβάνουμε μέσω των αισθήσεων! Σήμερα η αισθητική αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους επαγγελματικούς κλάδους καθώς είναι συνώνυμο με την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που αυτό εκπέμπει όταν είναι περιποιημένο.

Και στην περίπτωση αυτή, η επιτυχία κάθε επαγγελματία του χώρου εξαρτάται αφενός από την ποιότητα της εκπαίδευσης την οποία έχει λάβει πάνω στο αντικείμενο, και η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, αφετέρου από τον τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

Η ACTA, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα πιστοποίησης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους επαγγελματίες της αισθητικής και ομορφιάς.

Σε ποιους απευθύνεται

Το CBTDS απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της αισθητικής σώματος και αποτρίχωσης, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου αισθητικής ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος αισθητικού. Επιπλέον, έμπειροι αισθητικοί μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το CBTDS είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο παρέχει στον κάτοχό του:

 • Έγκυρη απόδειξη των γνώσεων που διαθέτει για να ασκεί το επάγγελμά του
 • Βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών ομορφιάς
 • Απόκτηση ενός εφοδίου για την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση κάθε αισθητικού

Αξιολόγηση του Υποψηφίου

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης.

Certified Body Treatment and Depilation Specialist

Το CBTDS δημιουργήθηκε από την ACTA με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την αισθητική σώματος και την αποτρίχωση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές αισθητικής σώματος και αποτρίχωσης.

Το CBTDS πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος είναι σε θέση να:

 • Αντιλαμβάνεται τυχόν δερματικά προβλήματα και να κατευθύνει ανάλογα τον πελάτη του
 • Γνωρίζει τη λειτουργία και φυσιολογία των μερών του σώματος
 • Εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας και αισθητικής που βασίζονται στον ηλεκτρισμό
 • Προσφέρει πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
 • Χρησιμοποιεί σωστά προϊόντα όπως κρέμες, λάδια, τζελ περιποίησης σώματος κλπ.
 • Αντιμετωπίζει αισθητικά προβλήματα του δέρματος με τεχνικές όπως το μασάζ, θαλασσοθεραπεία, θερμοθεραπεία, πήλινγκ κλπ.
 • Χρησιμοποιεί τα κατάλληλα μέσα και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αποτρίχωσης

Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 7 ενότητες:

 1. Δερματολογία
 2. Ανατομία - Φυσιολογία του δέρματος
 3. Ηλεκτροτεχνία
 4. Πρώτες Βοήθειες & Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας
 5. Ελληνική και Ξένη Ορολογία Καλλυντικών
 6. Αισθητική Σώματος
 7. Αποτρίχωση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση στις επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πτυχίων ACTA. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και το κόστος πιστοποίησης, αναφέρεται ξεχωριστά για κάθε μία πιστοποίηση και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκπαίδευσης. Ωστόσο, η απόκτηση πιστοποιήσεων συνιστάται σε όλους τους καταρτιζόμενους, καθώς οι πιστοποιήσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ACTA) προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία στο βιογραφικό.

Certified Βody Τreatment and Depilation Specialist (CBTDS) 
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Σώματος και Αποτρίχωσης


Πιστοποιημένος Eιδικός Μακιγιάζ

Η ομορφιά έρχεται από μέσα: μέσα από μπουκαλάκια, βαζάκια, φιαλίδια και σωληνάρια.
Laurence J Peter, (Καναδός συγγραφέας & εκπαιδευτικός), 1919-1990

Ανοίγοντας τα περιοδικά και βλέποντας τη λάμψη όλων των προσώπων που απεικονίζονται, αναρωτιέστε αν τελικά είναι όντως αψεγάδιαστα. Η απάντηση είναι φυσικά και όχι γιατί εκτός από τον κατάλληλο φωτισμό, το μακιγιάζ είναι εκείνο που κάνει το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό. Πρόσφατα βρέθηκαν ευρήματα οστράκων που περιέχουν υπολείμματα χρωστικής ουσίας και χρησιμοποιούνταν ως δοχεία για μακιγιάζ των Νεάντερνταλ! Το μακιγιάζ αναδεικνύει την ομορφιά, συμβολίζει την ψυχική διάθεση, εκφράζει την κουλτούρα και την παράδοση, είναι ένδειξη ισχύος και ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς κάθε γυναίκας! Και στην περίπτωση αυτή, η επιτυχία κάθε επαγγελματία του χώρου εξαρτάται αφενός από την ποιότητα της εκπαίδευσης την οποία έχει λάβει πάνω στο αντικείμενο, και η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, αφετέρου από τον τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

Η ACTA, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα πιστοποίησης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους επαγγελματίες της αισθητικής και ομορφιάς.

Σε ποιους απευθύνεται

Το CΜS απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου αισθητικής ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του αισθητικού μακιγιάζ. Επιπλέον, έμπειροι αισθητικοί μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το CMS είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο παρέχει στον κάτοχό του:

 • Έγκυρη απόδειξη των γνώσεων που διαθέτει για να ασκεί το επάγγελμά του
 • Θεωρητική και πρακτική γνώση για νέες μεθόδους και πρακτικές μακιγιάζ προσώπου
 • Βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών ομορφιάς
 • Απόκτηση ενός εφοδίου για την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση κάθε αισθητικού

Αξιολόγηση του Υποψηφίου

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης.

Certified Make Up Specialist

Το CΜS δημιουργήθηκε από την ACTA με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές μακιγιάζ και αισθητικής προσώπου.

Το CMS πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος είναι σε θέση να:

 • Γνωρίζει τις βασικές αρχές της δερματολογίας και τη φυσιολογία των μερών του δέρματος
 • Αντιλαμβάνεται τις βασικές αρχές της χρωματολογίας και της μίξης χρωμάτων
 • Αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του φωτισμού στο τελικό αποτέλεσμα
 • Προσφέρει πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
 • Χρησιμοποιεί σωστά προϊόντα όπως, κρέμες, μάσκες, καθαριστικά τζελ, λοσιόν περιποίησης προσώπου
 • Αναγνωρίζει τους τύπους δέρματος και τις πλέον ενδεδειγμένες πρακτικές μακιγιάζ για τον κάθε τύπο χωριστά
 • Χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά ανάλογα με τη φυσιολογία του δέρματος
 • Αντιλαμβάνεται το σχήμα και την έκφραση του προσώπου, ώστε να εφαρμόσει το κατάλληλο μακιγιάζ

Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 5 ενότητες:

 1. Δερματολογία
 2. Χρωματολογία
 3. Πρώτες Βοήθειες & Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας
 4. Ελληνική και Ξένη Ορολογία Καλλυντικών
 5. Μακιγιάζ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση στις επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πτυχίων ACTA. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και το κόστος πιστοποίησης, αναφέρεται ξεχωριστά για κάθε μία πιστοποίηση και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκπαίδευσης. Ωστόσο, η απόκτηση πιστοποιήσεων συνιστάται σε όλους τους καταρτιζόμενους, καθώς οι πιστοποιήσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ACTA) προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία στο βιογραφικό.

Certified Make Up Specialist (CMS)
Πιστοποιημένος Eιδικός Μακιγιάζ


Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Προσώπου

Μια γυναίκα οφείλει να είναι δυο πράγματα: αριστοκρατική και υπέροχη.
(Coco Chanel 1883-1971)

Αδιαμφισβήτητα στο πρόσωπό μας αντανακλάται περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας η αισθητική μας, τα συναισθήματά μας, οι σκέψεις μας, η διάθεσή μας. Γι' αυτό και από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι έβαφαν το πρόσωπό τους ανάλογα με τη συναισθηματική ή κοινωνική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν.

Σήμερα η αισθητική προσώπου είναι από τους πλέον ανεπτυγμένους και κερδοφόρους επαγγελματικούς κλάδους, εφόσον η ομορφιά είναι σε μεγάλο βαθμό προσδιοριστικός παράγοντας της προσωπικότητάς μας. Το μακιγιάζ, τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και τα προϊόντα αντιγήρανσης και προστασίας είναι πλέον έννοιες οικείες και σίγουρα απαραίτητες για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της! Η επαγγελματική αισθητική είναι ένας χώρος με μεγάλη άνθιση και σίγουρα με απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης.

Και στην περίπτωση αυτή, η επιτυχία κάθε επαγγελματία του χώρου εξαρτάται αφενός από την ποιότητα της εκπαίδευσης την οποία έχει λάβει πάνω στο αντικείμενο, και η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, αφετέρου από τον τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.
Η ACTA, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα πιστοποίησης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους επαγγελματίες της αισθητικής και ομορφιάς.

Σε ποιους απευθύνεται

Το CFBS απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της αισθητικής προσώπου και μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου αισθητικής ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του αισθητικού. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό έμπειροι επαγγελματίες αισθητικοί μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το CFBS είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο παρέχει στον κάτοχό του:

 • Έγκυρη απόδειξη των γνώσεων που διαθέτει για να ασκεί το επάγγελμά του
 • Βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών ομορφιάς
 • Απόκτηση ενός εφοδίου για την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση κάθε αισθητικού

Αξιολόγηση του Υποψηφίου

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης.

Certified Face Beauty Specialist

Το CFBS δημιουργήθηκε από την ACTA με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες αισθητικής προσώπου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές περιποίησης - αισθητικής προσώπου και μακιγιάζ.

Το CFBS πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος είναι σε θέση να:

 • Γνωρίζει τις βασικές αρχές της δερματολογίας και τη φυσιολογία των μερών του δέρματος
 • Αντιλαμβάνεται τυχόν δερματικά προβλήματα και να κατευθύνει ανάλογα τον πελάτη του
 • Εφαρμόσει πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας και αισθητικής που βασίζονται στον ηλεκτρισμό
 • Προσφέρει πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
 • Χρησιμοποιεί σωστά προϊόντα όπως κρέμες, μάσκες, καθαριστικά τζελ, λοσιόν περιποίησης προσώπου
 • Αναγνωρίζει τους τύπους δέρματος και τις πλέον ενδεδειγμένες πρακτικές περιποίησής τους
 • Αντιμετωπίζει αισθητικά προβλήματα του δέρματος με τεχνικές όπως το πήλινγκ, ενυδάτωση, σύσφιξη, λεύκανση, αντιγήρανση κλπ

Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 6 ενότητες:

 1. Δερματολογία
 2. Ανατομία - Φυσιολογία
 3. Ηλεκτροτεχνία
 4. Πρώτες Βοήθειες & Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας
 5. Ελληνική και Ξένη Ορολογία Καλλυντικών
 6. Αισθητική Προσώπου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση στις επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πτυχίων ACTA. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και το κόστος πιστοποίησης, αναφέρεται ξεχωριστά για κάθε μία πιστοποίηση και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκπαίδευσης. Ωστόσο, η απόκτηση πιστοποιήσεων συνιστάται σε όλους τους καταρτιζόμενους, καθώς οι πιστοποιήσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ACTA) προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία στο βιογραφικό.


Certified Face Beauty Specialist (CFBS)
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Προσώπου


Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Άκρων

Ο αισιόδοξος σας κοιτάει στα χέρια και ο απαισιόδοξος στα πόδια.
G. K. Chesterton, (Άγγλος συγγραφέας & κριτικός), 1874–1936

Από Ιστορικούς μαθαίνουμε ότι 5.000 χρόνια πριν, στην Ινδία, οι γυναίκες μεταξύ άλλων έβαφαν και τα νύχια τους, προσθέτοντας έγχρωμες φυτικές ουσίες. Οι Βαβυλώνιοι της ανώτερης κοινωνικής τάξης, χρησιμοποιούσαν εργαλεία από καθαρό χρυσό (!) για να διατηρήσουν την αισθητική και την υγεία των άκρων τους. Στην Ιαπωνία και την Κίνα το μήκος των νυχιών έδειχνε την αριστοκρατική καταγωγή κάποιου, γι' αυτό και οι υψηλά ιστάμενοι είχαν μακριά νύχια ενώ οι γυναίκες μακριά και βαμμένα νύχια. Το ίδιο συνέβαινε και στην Αίγυπτο, που κατά προτίμηση έβαφαν τα νύχια κόκκινα… Σήμερα η περιποίηση και αισθητική των άνω και κάτω άκρων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας αλλά και αντρικής εμφάνισης. Οι μέθοδοι και οι τεχνικές διαρκώς εξελίσσονται για να καλύψουν την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για περιποιημένα και υγιή άκρα!

Και στην περίπτωση αυτή, η επιτυχία κάθε επαγγελματία του χώρου εξαρτάται αφενός από την ποιότητα της εκπαίδευσης την οποία έχει λάβει πάνω στο αντικείμενο, και η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, αφετέρου από τον τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

Η ACTA, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, έρχεται σήμερα να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα πιστοποίησης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους επαγγελματίες της αισθητικής και ομορφιάς.

Σε ποιους απευθύνεται

Το CMPS απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μανικιούρ - πεντικιούρ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου περιποίησης νυχιών ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Ειδικού Αισθητικής Άκρων. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το CMPS είναι ένα πιστοποιητικό το οποίο παρέχει στον κάτοχό του:

 • Έγκυρη απόδειξη των γνώσεων που διαθέτει για να ασκεί το επάγγελμά του
 • Βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • Απόκτηση ενός εφοδίου για την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση κάθε αισθητικού

Αξιολόγηση του Υποψηφίου

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης.

Certified Manicure - Pedicure Specialist

Το CMPS δημιουργήθηκε από την ACTA με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες μανικιούρ - πεντικιούρ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές περιποίησης - αισθητικής άνω και κάτω άκρων.

Το CMPS πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος είναι σε θέση να:

 • Γνωρίζει τις βασικές αρχές της δερματολογίας και τη φυσιολογία των μερών του δέρματος και νυχιών
 • Αντιλαμβάνεται τυχόν δερματικά προβλήματα και να κατευθύνει ανάλογα τον πελάτη του
 • Εφαρμόσει πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας και αισθητικής που βασίζονται στον ηλεκτρισμό
 • Προσφέρει πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
 • Προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καλλωπισμού και θεραπείας νυχιών
 • Αντιμετωπίζει αισθητικά προβλήματα των νυχιών

Η Εξεταστέα Ύλη περιλαμβάνει τις ακόλουθες 6 ενότητες:

 1. Δερματολογία
 2. Ανατομία - Φυσιολογία
 3. Ηλεκτροτεχνία
 4. Πρώτες Βοήθειες & Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας
 5. Μανικιούρ - Πεντικιούρ
 6. Ξένη ορολογία - καλλυντικά

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση στις επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες του προγράμματος προετοιμάζει αποτελεσματικά για την επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πτυχίων ACTA. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και το κόστος πιστοποίησης, αναφέρεται ξεχωριστά για κάθε μία πιστοποίηση και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκπαίδευσης. Ωστόσο, η απόκτηση πιστοποιήσεων συνιστάται σε όλους τους καταρτιζόμενους, καθώς οι πιστοποιήσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ACTA) προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία στο βιογραφικό.


Certified Μanicure - Pedicure Specialist (CMPS)
Πιστοποιημένος Ειδικός Αισθητικής Άκρων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέρκων & Αθηνάς 20,
Νέα Ιωνία, Αττική Τ.Κ. 142 31
210-2770002
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook insta

diaviou-mathisi

Copyright © 2019 Beauty-full | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Created by Web Intelligence